Szlogenünk jegyében történik már az első vizit is a rendelőben. Az alapos szakmai felkészültség mellett, fontosnak tartjuk a barátságos légkör, a jó kapcsolat és bizalom kialakítását a kis kedvencekkel és gazdijával.

Az általános átvizsgálás során különös figyelmet fordítunk az állat egyedi sajátosságaira, a tartási körülményekre, hogy személyre szabott tanácsokkal láthassuk el a táplálás és gondozás tekintetében. Igény esetén a helyszínen megvásárolhatja a megfelelő tápot, szükség esetén a gyógytápot.

Átbeszéljük a betegségek megelőzésére javasolt oltási programot, a kötelező veszettség elleni oltás ütemezését, a féreghajtást, illetve a paraziták távoltartásának fontosságát és módjait. Átbeszéljük a nem tenyésztésre szánt egyedek ivartalanításának előnyeit, továbbá a chipezéssel, illetve állatútlevéllel kapcsolatos aktuális tudnivalókat.
 

Továbbá:

- háznál történő ellátás, illetve oltás
- belgyógyászati vizsgálatok, szűrővizsgálatok
- sebészeti és szemészeti ellátás
- szülészeti ellátás (ivarzásdiagnosztika, szülészeti elsősegély, császármetszés)
- ivartalanítás és egyéb lágysebészeti beavatkozások
- megelőző védőoltások
- kötelező és ajánlott védőoltási sor
- mikrochip behelyezés
- állatútlevél kiállítás
- fogászati ellátás (vizsgálat, szájhigiéniai tanácsadás, ultrahangos fogkő eltávolítás, foghúzás)
- egzotikus kisállatok ellátása
- szaktanácsadás, receptírás
 

Speciális szolgáltatási csomagok:

  • Geriátriai csomag: 7 évnél idősebb kedvenceknek évente ajánlott) tartalmazza az általános klinikai vizsgálatot, a fogak állapotfelmérését, hímeknél a prosztata vizsgálatát, nőstényeknél az emlőszigetek állapotának ellenőrzését, vérparaméterek laboratóriumi ellenőrzését, vércukormérést, táplálási tanácsadást.
     

  • Szájhigiéniai csomag: fogazat állapotának, állásának, kopásának, épségének ellenőrzése, tasakosodás, tályogok kiszűrése, fogíny és a pofa nyálkahártyájának ellenőrzése (eróziók, fekélyek keresése), nyelv és nyelv alatti régió valamint a garat és a mandulák vizsgálata), ultrahangos fogkő eltávolítás +Szájápolási eszközök és termékek 10 %-os kedvezménnyel.
     

  • Dermatológiai csomag: a kültakaró ellenőrzése (a szőrzet és a bőr vizsgálata, állapotának és minőségének vizsgálata), élősködők keresése, táplálási és ápolási szaktanácsadás, bőrkaparék laboratóriumi vizsgálata + speciális táplálék kiegészítők, vitaminok és parazitaellenes készítmények 10 %-os kedvezménnyel.

 
 

 
 
 

Kezdőlap