Dr. Skaliczky Sándor Péter

Az Állatorvostudományi Egyetemen 1979-ben végeztem. Azóta Taksony - Dunavarsány - Dunaharaszti és Szigetszentmiklós területén tevékenykedek. Kezdetben praxisom nagyobb hányadát a haszonállatok, ezen belül szarvasmarhák és lovak ellátása tette ki. Idővel ez az arány a kedvtelésből tartott állatok javára fordult, és a körzetben elsőként állatgyógyszertárral kibővített állatorvosi rendelőt építettem a lakásom mellett, Taksonyban 1992-ben. Rá tíz évvel Szigetszentmiklóson megnyitottam második rendelőmet, ahol szintén mûködik állatgyógyszertár is.

Szakállatorvosi diplomámat szaporodásbiológiából szereztem meg. Szerencsésnek tartom magam, mert az évek során sikerült olyan munkatársakat találnom, akikkel szakmailag és emberileg is jól kiegészítjük egymást, és együtt jó csapatot alkotunk. Otthon az elmúlt évig két okos cica és egy csodálatos kutya várt 16 éven keresztül, akik a gyerekeink kirepülése óta a mindennapi családot jelentették a feleségemnek és nekem. Most ezt a szerepet öt befogadott cica tölti be.

 

Dr. Skaliczky Sándor Péter

 

 
 

Dr. Lipka Zsuzsanna

Az Állatorvosi Egyetem elvégzése után nem sokkal kezdtem a Kedvenc rendelőben dolgozni. Ezzel párhuzamosan egy évig az Állatorvosi Egyetem Belgyógyászati Klinikáján is dolgoztam, illetve más rendelőkben is szereztem tapasztalatot. Egzotikus szakállatorvosi diplomámat 2012-ben vehettem át. Állatorvosi szaklapokban több cikkem is megjelent.
Gyermekeim születése után Érden, a Városközponti Állatorvosi Rendelőben dolgoztam 2 évig.
2019. júniusától tértem vissza a Kedvenc Rendelő csapatába, és vettem át annak vezetését a Rendelő alapítójától.
Főbb érdeklődési területeim a kutya, macska belgyógyászat, illetve az egzotikus állatok gyógyászata.

dr Puscas Lelia

 
 
 

 
 

Dr. Kiss Zsófia

A Kedvenc Rendelőben 2018 óta dolgozom.

 

 
 
 

 
 

Rajnainé Mihalek Anett

2016 óta vagyok a rendelő csapatának a tagja. Kislányom születése előtt 6 évig dolgoztam szintén asszisztensként, szabadidőmben egy állatmentő csapat tagjaként segítettem a mentésben. Otthonomat több mentett állattal osztom meg

Rajnainé Mihalek Anett

 
 

 
 

Kring Judit

2018 óta vagyok a rendelő csapatának a tagja. Részmunkaidőben  asszisztensként segítem a munkát.

 

 
 

 
 

Jánossiné Tóth Bettina

2019 júniusában csatlakoztam a Kedvenc Rendelő munkatársaihoz.

 

 
 

 

 

 
 
 
 

Kezdőlap