Dr. Skaliczky Sándor Péter

Az Állatorvostudományi Egyetemen 1979-ben végeztem. Azóta Taksony - Dunavarsány - Dunaharaszti és Szigetszentmiklós területén tevékenykedek. Kezdetben praxisom nagyobb hányadát a haszonállatok, ezen belül szarvasmarhák és lovak ellátása tette ki. Idővel ez az arány a kedvtelésből tartott állatok javára fordult, és a körzetben elsőként állatgyógyszertárral kibővített állatorvosi rendelőt építettem a lakásom mellett, Taksonyban 1992-ben. Rá tíz évvel Szigetszentmiklóson megnyitottam második rendelőmet, ahol szintén mûködik állatgyógyszertár is.

Szakállatorvosi diplomámat szaporodásbiológiából szereztem meg. Szerencsésnek tartom magam, mert az évek során sikerült olyan munkatársakat találnom, akikkel szakmailag és emberileg is jól kiegészítjük egymást, és együtt jó csapatot alkotunk. Otthon az elmúlt évig két okos cica és egy csodálatos kutya várt 16 éven keresztül, akik a gyerekeink kirepülése óta a mindennapi családot jelentették a feleségemnek és nekem. Most ezt a szerepet öt befogadott cica tölti be.

 

Dr. Skaliczky Sándor Péter

 

 
 

Dr. Puscas Lelia

1985-ben születtem Nagybányán. 2009-ben vėgeztem a Kolozsvári Állatorvosi Egyetemen. Miután lediplomáztam, Nagybányán egy kisállat klinikán kezdtem dolgozni, hogy szakmai tudásomat bővítsem Bukarestben majd Ausztriában és Olaszországban ultrahang, röntgen diagnosztika és lágysebész szakterületeken szakirányú végzettséget szereztem.

dr Puscas Lelia

 
 
 

 
 

Rajnainé Mihalek Anett

2016 óta vagyok a rendelő csapatának a tagja. Kislányom születése előtt 6 évig dolgoztam szintén asszisztensként, szabadidőmben egy állatmentő csapat tagjaként segítettem a mentésben. Otthonomat több mentett állattal osztom meg

Rajnainé Mihalek Anett

 
 

 

 

 
 
 
 

Kezdőlap